Close
Ce inseamna o cafea artizanala?

O cafea buna te motiveaza. Te inspira.

Momente nepretuite sunt deseori traite la o ceasca de cafea.  Mai mult chiar, cafeaua este o parte delicioasa a vietii de zi cu zi. De aceea noi luam cafeaua in serios. Selectarea ei, prajirea si prepararea corecta a cafelei reprezinta, de fapt, o arta, un mestesug. Iar cafeaua artizanala inseamna grija pentru fiecare detaliu: este de obicei produsa in ferme individuale, este mai usor prajita si prelucrata in loturi mici, ceea ce permite acordarea unei atentii sporite pentru fiecare etapa de la arborele de cafea pana in cana ta.

Cafeaua o prăjim doar la comandă pentru a ajunge la voi proaspată. Cafeaua va fi sigilată într-o pungă cu valvă, specială pentru cafea, pentru a o păstra proaspătă pentru mai mult timp

Cafeaua noastră este 100% arabica. Selectăm unele dintre cele mai gustoase boabe de cafea din diferite origini renumite în producția cafelei, care ne sunt furnizate prin intermediul unor importatori de cafea de specialitate.

Cafeaua de specialitate înseamnă boabe cu origini controlate, cumpărată de la fermieri care urmăresc atent și controlează etapele de creștere, recoltare și procesarea boabelor,

Fiecare prajire este unică. O prajire nouă presupune și o rețetă nouă, care să pună în evidență calitățile unice ale fiecărei șarje de cafea. În funcție de metoda de preparare, boabele se prăjesc diferit, se râșnesc diferit și se pregătesc dupa rețete specifice. De la fermieri până în ceașcă, fiecare bob de cafea se transformă într-un mod unic, iar rolul nostru este să urmărim cu pasiune această transformare și să testăm cu entuziasm rezultatele.

La “Cafea artizanala Georgescu” cafeaua este prăjită în loturi mici. Prăjind în acest fel avem posibilitatea să controlăm și să asigurăm calitatea cafelei.


Contacteaza-ne!

SC VIFOR SRL – Fondat 1998

Nr.Inregistrare: J29/1040/1998

CUI: RO 11021947

Adresa: Str. NICOLAE TITULESCU Nr. 14, Cod 100358, PLOIESTI, PRAHOVA, ROMANIA

Banca: ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala Bucuresti

Cont RON: RO09 INGB 0000 9999 0281 0839

Administrator: Valentin Georgescu

e-mail: georgescu@cafeaartizanala.ro

Telefon:  0744 657 872